Home

Teeltmeesters

Tazed‐tomaten groeien onder de persoonlijke leiding van onze teeltmeesters. Binnen deze comfort zone wordt iedere tros doelgericht tot rijping gebracht. Als een gildemeester uit vervlogen tijden koestert iedere teeltmeester zijn tomaten. Uitsluitend de allerbeste trossen verdienen het predikaat Tazed.

Teeltmeester Danny

Tazed Sweet

Naam : Danny van der Made
Teeltmeester : Tazed Sweet
Locatie : Nieuwe Dwarsweg 10, Rilland
Favoriete tomaat : Tazed Sweet

Ik ben, zoals veel Westlandse kinderen, als scholier begonnen met het plukken van tomaten. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de groeiwijze van verschillende plantengewassen. Door de jaren heen heb ik met diverse soorten glasgroenten gewerkt. Toen ik de kans kreeg om als bedrijfsleider aan de slag te gaan bij het tomatenbedrijf waar ik als 12-jarig jongetje mijn eerste tomaat plukte, bloeide de passie voor tomaten weer helemaal op. Natuurlijk greep ik deze kans met beide handen aan.

Vanwege de veelzijdigheid ben ik me bij Agro Care steeds meer gaan specialiseren in de teelt. Ik probeer iedere dag weer te kijken hoe we de maximale smaak uit het gewas kunnen halen.
Het mooiste van het telen van de Tazed Sweet vind ik dat je altijd met een super mooi en gezond product bezig bent. Ik ben pas tevreden als er iedere dag weer een mooie, gezonde en goed smakende tomaten de kas verlaten.

Mocht je nog vragen hebben kun je een mailtje sturen naar d.vdmade@tazed.nl 

Teeltmeester Ad

Tazed Pure

Naam : Ad van Vliet
Teeltmeester : Tazed Pure
Locatie : Wagenpad 10, Middenmeer
Favoriete tomaat : Tazed Pure en Tazed Sweet

Het telen van tomaten zit bij mij in het bloed. Mijn vader en opa waren al tomatentelers en zodoende kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met het telen van tomaten.

Het mooiste aan het telen van de Tazed Pure vind ik dat je een topproduct teelt voor mensen die mooie, lekkere en duurzaam geteelde tomaten weten te waarderen. De Tazed Pure tomaten zijn de beste tomaten die ik kan telen, ik zoek de allerbeste trossen persoonlijk uit op smaak, brixwaarde vorm en versheid. Voldoening haal ik uit het produceren van smaakvolle tomaten die ook nog eens herkenbaar in de winkels terug zijn te vinden.

Mocht je nog vragen hebben kun je een mailtje sturen naar a.vvliet@tazed.nl

Teeltmeester Patrick

Tazed Intense

Naam : Patrick de Jongste
Teeltmeester : Tazed Intense
Locatie : Nieuwe Dwarsweg 1, Rilland
Favoriete tomaat : Tazed Intense!

Ik ben tomaten gaan telen omdat ik het leuk vind om de planten zo goed mogelijk te verwennen en te zien groeien.

Voldoening haal ik uit het werken in het zonnetje aan goed groeiende planten met mooie, smaakvolle tomaten en het, op een duurzame manier, produceren van kwalitatief hoogwaardig voedsel.

Het leukste van het telen van de Tazed Intense vind ik de behalen van de geweldige smaak en hoge kwaliteit. Ondanks de mooie, kastanjebruine kleur zijn veel mensen geneigd de tomaat over te slaan omdat hij qua uiterlijk afwijkt van wat ze gewend zijn. Als je ze dan laat proeven zijn bijna allemaal zeer aangenaam verrast en gelijk fan! Die glimlach of reactie van de klant is het mooiste wat je kan ervaren als teeltmeester.

Mocht je nog vragen hebben kun je een mailtje sturen naar p.djongste@tazed.nl