Home

Tazed Tomatoes

Tazed tomaten zijn de kroonjuwelen van Agro Care. Onze toptomaten bieden zelfs de meest veeleisende consument een ultieme beleving. Voor hun smaak, inhoudsstoffen, vorm en teeltmethode gaat Agro Care verder dan ooit. Tazed tomaten worden in een vroeg stadium handmatig geselecteerd onze teeltmeesters. Tazed‐tomaten bevatten zoveel inhoudsstoffen en smaken zo zoet en intens dat wij ze aanmerken als ons superfood.

Tazed tomaten zijn er in drie verschillende smaken:

Tazed Pure

Een heerlijke aromatische kleine pruimtomaat met een kruidig aroma. Hij heeft de ongeëvenaarde pure smaak die fijnproevers bestempelen als de originele tomaat.

Tazed Sweet

Een mini troscherry tomaat. Zijn heerlijke zoet en fijne zuur maakt dit rode juweel uitermate geschikt voor salades en als gezond tussendoortje.

Tazed Intense

Een donkerrode cherrytomaat aan een tros. Met zijn extra kruidige aroma en hoge brixwaarde is deze zoete vrucht een streling voor de tong.

Met de Tazed‐lijn wil Agro Care de meest kritische fijnproever overtuigen. Hij biedt een smaaksensatie die zijn weerga niet kent, zoals een grand cru onder de wijnen. Net als onze andere tomaten voldoet de Tazed aan de allerstrengste normen voor glastuinbouw.

Agro Care beschouwt deze nieuwe lijn als het toonaangevende resultaat van onze excellente vakkennis op het gebied van de kastomatenteelt in Nederland.

Gildemeesters

Het predikaat Tazed is uitsluitend weggelegd voor onze meest exclusieve trossen. De connaisseur en de gastronoom mogen onze Tazed-tomaten beschouwen als het ikoon van ons assortiment. Uiteraard zijn Tazed‐tomaten voor iedere consument beschikbaar via geselecteerde winkels.

Tazed‐tomaten groeien onder de persoonlijke leiding van onze teeltmanagers. Binnen deze comfort zone wordt iedere tros doelgericht tot rijping gebracht. Als een gildemeester uit vervlogen tijden koestert iedere teeltmeester zijn tomaten. Uitsluitend de allerbeste trossen verdienen het predikaat Tazed.

De Tazed‐trossen worden al in een vroeg stadium persoonlijk geselecteerd door onze teelmeesters. Vanaf dat moment worden ze secuur tot rijping gebracht aan de hand het strenge teeltprotocol dat Agro Care voor deze lijn heeft vastgesteld. Zo belanden alleen onze allerbeste tomaten in het winkelschap. Zij presenteren onze fonkelende robijnen in het overzichtelijke Crick’s display.

Voor Tazed tomaten hanteert Agro Care de volgende criteria:

Agro Care

Agro Care teelt Tazed tomaten op twee locaties in Nederland: Middenmeer (Noord holland) en Rilland (Zeeland). In beide kascomplexen worden vrijwel alle innovatieve teelttechnieken toegepast. Het 3Pprincipe is hier steeds leidend.

De benadering van people, planet, profit legt een houdbare basis voor verdere groei van onze coöperatieve onderneming. Agro Care laat zien dat dit bedrijfsmodel houdbaar is voor onze werknemers en onze leefomgeving.